Diskutime të fundit

Rss
41 Përgjigjet
1,8K Shikuar

Të fundit prej iliya

06 janar 2018


5 Përgjigjet
488 Shikuar

Shkenca sociale

Krijuar 24 mars 2017 nga Stelina Rrena në Fakulteti i Shkencave Sociale (UT)

Të fundit prej krisi

16 tetor 2017


0 Përgjigjet
201 Shikuar

Fakulteti I historis dhe filozofis

Krijuar 04 shtator 2017 nga Kresilda Dedi në Diskutim i lire

Të fundit prej Kresilda Dedi

04 shtator 2017


32 Përgjigjet
2,1K Shikuar

Të fundit prej mikel

22 gusht 2017


0 Përgjigjet
1,6K Shikuar

Të fundit prej admin

24 korrik 20178 Përgjigjet
940 Shikuar

Të fundit prej Evisa Isufaj

19 prill 2017


3 Përgjigjet
819 Shikuar

Mesatarja.

Krijuar 23 mars 2017 nga denison në Diskutim i lire

Të fundit prej Djana

03 prill 2017


10 Përgjigjet
641 Shikuar

Të fundit prej Erion Mile

03 prill 2017


2 Përgjigjet
394 Shikuar

Të fundit prej Fabiola

30 mars 2017


0 Përgjigjet
2,3K Shikuar

Të fundit prej Universiteti Metropolitan Tirana

30 mars 2017


1 Përgjigju
110 Shikuar

Të fundit prej Klaviora

30 mars 2017


3 Përgjigjet
288 Shikuar

Të fundit prej Klaviora

30 mars 2017


0 Përgjigjet
1,3K Shikuar

Të fundit prej Ajola Nasti

30 mars 2017


2 Përgjigjet
290 Shikuar

Kuotat

Krijuar 24 mars 2017 nga Oligersa në Diskutim i lire

Të fundit prej Klaviora

29 mars 2017


3 Përgjigjet
401 Shikuar

Universitet publik apo privat?!

Krijuar 27 mars 2017 nga Borana Mihaj në Diskutim i lire

Të fundit prej Suela Maksuti

29 mars 2017


2 Përgjigjet
155 Shikuar

Të fundit prej e.isak

29 mars 2017


13 Përgjigjet
933 Shikuar

Të fundit prej Erion Mile

29 mars 2017


5 Përgjigjet
439 Shikuar

Per lendet qe nuk ndikojne

Krijuar 24 mars 2017 nga Mallakaster në Diskutim i lire

Të fundit prej Klaviora

29 mars 2017


5 Përgjigjet
420 Shikuar

Të fundit prej Klaviora

29 mars 2017